+31-6-16350927

Een op een

Vind de vriend die er altijd voor je is: jij.

Je ervaart stress, slapeloze nachten of depressieve gevoelens. Je hebt van alles geprobeerd: workshops, coaching, enzovoorts. Alleen heeft het nog niet echt geholpen. ‘Iets’ houdt je tegen, maar wat?

Wij gaan samen verder waar anderen gestopt zijn. Je leert hoe je jouw hoofd en hart gebruikt. Daarnaast krijg je handvatten waar je écht verder mee kunt.

Iedereen is anders. Elk traject is op maat. Maar je wil ook graag weten waar je aan toe bent. Hoe lang het duurt bijvoorbeeld. Of wat de investering is. Dat snap ik heel goed! Het is alleen wat lastig om vooraf in te schatten als ik je (nog) niet ken..

Elke samenwerking begint met een gratis intake. Die krijg je gewoon van mij.

Daarna bekijken we samen wat jij nodig hebt. Hoeveel uur, welke frequentie: dat soort praktische dingen. Eigenlijk stippelen we hiermee de route uit naar jouw beste jij. Hieronder vind je de drie meest voorkomende routes*. 

* Als deze routes niet passen, maken we een passende route voor je.

AngelicA van den Berg

Praktisch & spiritueel

Met beide benen op de grond ervaar ik het leven als een magisch geheel. Door schade en schande wijs geworden help ik mensen de beste versie van zichzelf te worden. Nieuwsgierig? Ik zou dat wel zijn!

* Lees ook meer over de mogelijke methodieken.

Echte ervaringen met AngelicA

Ik ben erg dankbaar voor AngelicA's begeleiding. Het helpt me dat me de spiegel voorgehouden wordt, echter niet beschuldigend maar ondersteunend.

Melanie Schwieters

Ik draaide rondjes in mijn hoofd en schoot makkelijk in de stress. Nu ben ik pro-actief, voel meer controle over mijn leven en slaap beter door meer focus.

Hores Cocu

AngelicA heeft een passie om anderen te helpen. Ze heeft interesse  in mijn persoonlijke ontwikkeling en oordeelt niet. Ze houdt alles geheim en is eerlijk.

Picasso Morgan

De meest recente blog

Life Coaching & Zielefluisteren: Wist ik veel

‘Coach: De term komt uit het Frans (coche). Coach is het Franse en later (rond 1500) Engelse woord voor een wagen om mensen te transporteren van de...