+31-6-16350927

Maak de eerste stap

Stop met zoeken

Ben jij klaar met stoeien met het leven? Heb je het gevoel dat het anders kan, maar weet je niet goed waar te beginnen?  Een intake is gratis en vrijblijvend. Een intake werkt vaak al heel verhelderend.

Aan het einde van de intake bepalen we samen of er een basis om verder te gaan.

Vul nu het formulier in

  Of ontdek meer over Amhana

  Amhana van den Berg

  Praktisch & spiritueel

  Met beide benen op de grond ervaar ik het leven als een magisch geheel. Door schade en schande wijs geworden help ik mensen de beste versie van zichzelf te worden. Nieuwsgierig? Ik zou dat wel zijn!

  * Lees ook meer over de mogelijke methodieken.

  Echte ervaringen met Amhana

  Ik ben erg dankbaar voor Amhana's  begeleiding. Het helpt me dat me de spiegel voorgehouden wordt, echter niet beschuldigend maar ondersteunend.

  Melanie Schwieters

  Ik draaide rondjes in mijn hoofd en schoot makkelijk in de stress. Nu ben ik pro-actief, voel meer controle over mijn leven en slaap beter door meer focus.

  Hores Cocu

  Amhana heeft een passie om anderen te helpen. Ze heeft interesse  in mijn persoonlijke ontwikkeling en oordeelt niet. Ze houdt alles geheim en is eerlijk.

  Picasso Morgan

  De meest recente blog

  Life Coaching & Zielefluisteren: Wist ik veel

  ‘Coach: De term komt uit het Frans (coche). Coach is het Franse en later (rond 1500) Engelse woord voor een wagen om mensen te transporteren van de...