+31-6-16350927

ACT-ual Leadership

Succesvol leiderschap begint bij jou

Welke innerlijke (onbewuste) gesprekken voer jij met jezelf?

  • Wil je beter worden in het voeren van lastige gesprekken?
  • Wat mis je op je werk in de omgang met elkaar?
  • Hoe kom je wél tot goede gesprekken met elkaar?
  • Hoe kom je diep(er) in gesprek?
  • Wil je af van buikpijn van wat je níet gezegd hebt?
  • Wil je rustig slapen ondanks ingewikkeldheden of de sfeer op je werk?

Je weet het wel en toch lukt het je toch maar niet, dat op tafel te krijgen, waarvan je gewoon weet dat het besproken moet worden? Datgene dat aandacht nodig heeft om de nodige doorbraak te maken.

Jij en gesprekken.

Jij en werk

Daar ga je weer: Je komt net uit een gesprek met je leidinggevende en wéér heb je niet gezegd. Business as usual en toch zit het je niet lekker.

De keer daarop, in het gesprek, ga je het toch echt anders doen neem je jezelf voor, maar nee, het komt er niet uit. Weer een keer daarop dan:

En jawel: je zégt het, maar moet je niet vragen hóe.. De spanning en onvrede in je is inmiddels zó opgelopen dat je het met een nogal scherpe toon nu er dan eindelijk wél hebt uitgegooid.

Hierdoor hoort je leidinggevende de boodschap  nog steeds niet goed. Zucht.

 

Hoe dan nog wel?

Want ja, jij bent niet de enige die hiermee loopt! Helaas niet. Was het maar zo. Dat moeilijke gesprek, dat lastige gevoel, die blik die je toen en toen kreeg…je bent bang dat je je baan kwijtraakt of van je plekje verstoten wordt, dat je werk afgekeurd wordt en je weer niet goed genoeg bent geweest.

Er zijn uiteraard vele boeken en workshops die over gespreksvoering gaan, echter de échte fine-tuning blijft weg. Daar gaat Act-ual Leadership nou over!

Door middel van (online) trainingen leiden Esther Kooijman (Executive Teamcoach bij de Gemeente Amsterdam en als zzp er) en AnishA van den Berg (zelfstandig fine-tune coach), je door de brei heen van (je) onvermogen, naar een plek in jezelf om het goed te hebben zowel met jezelf als met de mensen op je werk. We werken persoonlijk binnen een groep, kijken verfijnd naar wat er ligt en geven je manieren mee, waarmee je uit de voeten kan.

Esther Kooijman
AngelicA van den Berg
Quotes

“Verdieping met houvast.”
“Opluchting: Ik ben echt niet de enige.”
“Door dieper door te pakken, begrijp ik de ander én mezelf beter, hetgeen de algehele communicatie ten goede komt.”
“Ze brengen comfort in het oncomfortabele.”

Het gehele programma van ACT-ual Leadership bestaat uit:

Twee maal een halve dag van vier uur*

& Eenmaal een hele dag*

*Verspreid over een langere periode voor het beste effect.

Ons uitgangspunt dat nodig is voor structurele verbetering:

Er zijn jij, ik EN en wij. We begeleiden je naar wezenlijk, waarachtig leiderschap en impact.

Op deze manier ga je verder dan dualiteit, wat nodig is.

AngelicA van den Berg

Praktisch & spiritueel

Met beide benen op de grond ervaar ik het leven als een magisch geheel. Door schade en schande wijs geworden help ik mensen de beste versie van zichzelf te worden. Nieuwsgierig? Ik zou dat wel zijn!

* Lees ook meer over de mogelijke methodieken.

Echte ervaringen met AngelicA

Ik ben erg dankbaar voor AngelicA's begeleiding. Het helpt me dat me de spiegel voorgehouden wordt, echter niet beschuldigend maar ondersteunend.

Melanie Schwieters

Ik draaide rondjes in mijn hoofd en schoot makkelijk in de stress. Nu ben ik pro-actief, voel meer controle over mijn leven en slaap beter door meer focus.

Hores Cocu

AngelicA heeft een passie om anderen te helpen. Ze heeft interesse  in mijn persoonlijke ontwikkeling en oordeelt niet. Ze houdt alles geheim en is eerlijk.

Picasso Morgan

De meest recente blog

Life Coaching & Zielefluisteren: Wist ik veel

‘Coach: De term komt uit het Frans (coche). Coach is het Franse en later (rond 1500) Engelse woord voor een wagen om mensen te transporteren van de...